ananasbavarois

Ingrediënten


Bereidingswijze

Laat de gelatine weken in een bodempje water. Maak sterke muntthee met 10 cl kokend water. Voeg de uitgeknepen gelatine toe aan de thee en laat smelten.Klop de room op en voeg die op zijn beurt toe aan de gelatinebereiding. Roer er de yoghurt en de vanillesuiker door. Giet de bereiding in de geoliede vorm en laat gedurende 6 uur opstijven. Schil de ananas, snij hem in twee, haal er de harde kern uit en snij het vruchtvlees achtereenvolgens in schijven en blokjes. Breng op smaak met de suiker of zoetstof. Ontvorm de bavarois en dien op met de ananas

Lekker recept? Dan zullen deze recepten je ook bevallen...


Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 784x

Jouw laatst bekeken recepten