Annabels appeltaart

Ingrediënten


Bereidingswijze

Klop boter en suiker luchtig. Meng er eierdooier, bloem en citroenrasp door. Leg het deeg in plasticfolie in de koelkast. Snij voor de vulling de appels in schijfjes en meng deze met de suiker en de rozijnen. Roer de custard met de eieren en de suiker los met een scheutje van de melk. Voeg geleidelijk de rest van de melk toe. Bekleed een ingevette springvorm met het deeg. Doe de vulling erin en giet er de custard overheen. Bak in ca 60 min in een voorverwarmde oven van 180 graden gaar.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 881x

Jouw laatst bekeken recepten