Appel in koude vanillejas, warme (magnetron)

Ingrediënten

  • 2 eetlepels rozijnen
  • 30 cc rum of water
  • 2 kleine appels
  • 1 eetlepel bruine suiker
  • 2 dl vanillevla

Bereidingswijze

Doe de rozijnen in een kopje met de rum of het water en verwarm dit 1 minuut op HOOG (100%). Schil de appels en haal met een appelboor de klokhuizen eruit. Roer de warme rozijnen zonder het vocht door de bruine suiker en vul daarmee de gaten in de appels. Zet de appels in 2 schaaltjes en verwarm ze 2 minuten op HOOG (100%). Schenk de koude vanillevla erover.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 801x