Appel met brie, gebakken

Ingrediënten


Bereidingswijze

Roer de bloem met de melk in een diep bord glad. Maak de amandelen met een deegroller iets fijner en schep ze in een diep bord door het paneermeel. Snijd de brie in 4 plakjes, haal die eerst door het bloempapje en wentel ze dan door het paneermengsel. Schil de appel en snijd hem in plakken van ± 1 cm dik. Verhit de helft van de boter in een koekenpan en bak de plakken appel in ± 3 minuten lichtbruin; keer ze halverwege. Leg ze dakpansgewijs op 2 borden. Verhit in dezelfde pan de rest van de boter en bak de kaas in ± 2 minuten goudbruin; keer halverwege. Rangschik de kaas op de appel en garneer met een toefje peterselie.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 850x

Jouw laatst bekeken recepten