Appel met mandarijntjes, gepocheerde

Ingrediënten


Bereidingswijze

Doe de witte wijn, het water, de sinaasappellikeur, de koriander en het citroensap in een flinke ovenvaste schaal en breng alles, afgedekt, in 6-7 minuten op vol vermogen aan de kook. Schil intussen de appels en verwijder de klokhuizen met een appelboor. Leg de appels in het kookvocht en verwarm ze, afgedekt, 10-15 minuten op ? een kwart vermogen. Laat de appels in het pocheervocht afkoelen. Laat de mandarijntjes in een zeef uitlekken. Schenk het pocheervocht in een litermaat en breng het, afgedekt, opnieuw in 6-7 minuten op vol vermogen aan de kook. Roer het aardappelmeel met 2-3 eetlepels water glad en bind de saus hiermee.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 653x

Jouw laatst bekeken recepten