Appel-amandel kaneelmuffins

Ingrediënten

  • 80 gram suiker
  • 2 eieren
  • 240 cc melk
  • 100 gram boter 300 gram bloem
  • 3 theelepels bakpoeder 1/2theelepelzout
  • 1theelepel kaneelpoeder 4 kleine elstar appels
  • 30 gram amandelschaafsel
  • voor de Garnering
  • 1 eetlepel fijn gemaakte kandijsuiker
  • 2 theelepels kaneel poeder
  • 2 theelepels

Bereidingswijze

eieren, suiker,melk en gesmolten boter in een kom door elkaar kloppen daarna de bloem bakpoeder zout en kaneel vermengen en zeef dit over de botermaasa goed vermengen schil de appels en verwijder de klokhuizen snij nu de appels in kleine blokjes en vermeng ze samen met de amandelschaafsel door het beslag schep het beslag nu in de papieren caisses(12 stuks) en strooi er de fijn gemaakte kandijsuiker en het kaneelpoeder overheen oven op 200 graden verwarmen (gasstand 6)en bak ze 30 a35 min tot dat het mooi uitgerezen is en goudbriun zin en laat ze op een rooster afkoelen

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 549x

Jouw laatst bekeken recepten