*Appel/Noten Flappen*

Ingrediënten

  • 1 Appel-
  • 8 fijngehakte walnoot.html" itemprop="name">Walnoten-
  • soeplepel (riet)Suiker-
  • theelepel Kaneel-
  • eetlepel grote blauwe Rozijnen(in rum geweld)-
  • 1 Ei.

Bereidingswijze

Laat 4 diepvries bladerdeegplakken ontdooien. Snij de appel in kleine stukjes. Kluts het ei. Doe alle ingredienten (behalve het ei)in een kom en laat even inwerken. Verwarm de oven voor.Leg de plakjes deeg op een ingevet bakblik (liever nog op bakpapier) en verdeel de massa in een bergje over het deeg. Smeer de randen met een kwastje in met het eimengsel en vouw ze dubbel (driehoek)en dan goed aandrukken. Smeer de rest van het ei over de bovenkant en strooi daar dan wat suiker over. Laat de flappen in 13 min. goudbruin bakken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha