Assiette trois glaces au caramel

Ingrediënten

  • Een bol walnotenijs
  • een bol perzikroomijs met stukjes perzik
  • een bol witchocolade-ijs
  • caramelsaus
  • een appeltje in plakjes gesneden
  • twee walnoot.html" itemprop="name">walnoten
  • twee koek rolletjes
  • rozet slagroom en een takje mint

Bereidingswijze

Spuit drie kleine toefjes slagroom op het koude bord. Plaats op elk toefje slagroom een bolletje ijs, een van de drie soorten. Schenk voorzichtig de koude caramelsaus om de ijssoorten. Rangschik de in dunne plakjes gesneden appelschijfjes in waaier model in de rand van het bord. Rozet slagroom opspuiten.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 602x

Jouw laatst bekeken recepten