Basis zanddeeg koekjes

Ingrediënten


Bereidingswijze

Zeef de bloem boven een kom en meng er de suiker en vanillesuiker door. Snijd de boter in blokjes en leg ze in de kom. Snijd met 2 messen kruislings door het bloemmengsel tot de boterstukjes heel klein zijn. Voet de dooier toe en kneed de massa met koele hand snel tot een samenhangend deeg. Dit kan ook met de keukenmachine. Doe het mengsel in een mengkom en meng alle ingredienten snel tot een kruimelige massa. Scud het deeg uit de mengkom en kneed er met koele hand een samenhangend deeg van. Vorm een deegbal en leg deze verpakt in plastic folie 30 minuten in de koelkast.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Helaas is dit recept niet volledig.
Hoelang en met welke temperatuur moet het gebakken worden bijv.?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 627x

Jouw laatst bekeken recepten