Berencake (recept kindjes).

Ingrediënten

  • 1 pak mix voor cake
  • 200 g roomboter of margarine
  • 4 eieren van nummer 3 (middel)
  • 125 g geraspte chocolade
  • 3 eetlepels cacaopoeder
  • 4 eetlepels water
  • Garnering: biscuitjes
  • gemalen kokos
  • hagelslag
  • vruchtenhagel en jam

Bereidingswijze

Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor. Beboter de cakevorm.Klop de boter in een beslagkom zacht en romig. Voeg de cakemix en de eieren een per een toe. Roer het geheel tot een gladde massa. Klop het daarna met de mixer op de hoogste stand in 2 minuten tot een luchtig beslag. Strooi over het bereide beslag de geraspte chocolade en het cacaopoeder. Voeg water toe en roer het geheel voorzichtig door. Doe het beslag in de springvorm. Dek de springvorm af met aluminiumfolie en bak de cake zo eerst 45 minuten met het aluminiumfolie. Bak de cake daarna in 30 a 45 minuten gaar en bruin. Leg de cake op een rooster en laat hem afkoelen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha