Bijzondere Appeltaart met geitenkaas,gember en hon

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden.Bladerdeegplakjes zo op de bakplaat uitspreiden dan randen elkaar ca 1 cm overlappen. Naden goed aandrukken zodat 1 grote taartbodem ontstaat. Geitenkaas boven bladerdeeg verkruimelen. Buitenranden vrijlaten. In kom appelschijfjes mengen met gember, peper en honing. Dakpansgewijs in 1 laag over taartbode, verdelen. Appeltaart in midden van de oven in 20 a 25 minuten goudbruin en gaar bakken. Taart lauwwarm of op kamertemperatuur serveren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 496x