BISCUITOMELETJES MET KERSEN

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier en teken er 8 cirkels met een doorsnede van 10 cm op. Houd tussen de cirkels een afstand van twee centimeter. Klop de eidooiers met de helft van de suiker heel dik en schuimig. Zeef de bloem met de maizena, zout en vanillesuiker en spatel dit luchtig door de dooiers. Klop de eiwitten stijf en klop de rest van de suiker erdoor. Spatel de eiwitten luchtig door het dooiermengsel. Doe het mengsel over in een spuitzak met een gladde spuitmond en spuit de cirkels vol. Bak de cirkels in de oven in ca 10 minuten lichtbruin. Laat ze afkoelen. Breng de kersen met het kaneelstokje en de geleisuiker langzaam aan de kook en laat het 3 minuten doorkoken. Laat de compote afkoelen en verwijder het kaneelstokje.Klop de slagroom met de rumessence en de suiker stijf. Leg op 4 borden elk een omeletje, verdeel de kersen erover en spuit een flinke toef room er op. Leg er een tweede omeletje op, bestrooi dit met poedersuiker.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 552x

Jouw laatst bekeken recepten