Bokkepootjes ijstaart

Ingrediënten


Bereidingswijze

In keukenmachine 1 pak bokkenpootjes verkruimelen.Boter en 2 el gemberjam erdoor mengen.Kruimelmengsel over bodem verdelen en goed aandrukken. 10 bokkenpootjes apart houden. Rest van bokkenpootjes in stukjes breken. In kom slagroom stijf kloppen. Stukjes bokkenpootjes en rest van de gemberjam erdoor spatelen. Mengsel in vorm scheppen en gladstrijken.Andere bokkenpootjes erop leggen. Taart in vriezer in ca. 4 uur bevriezen. UIt vriezer taart met nat mes in stukken snijden en op dienen met rood fruit.Bestrooien met wat poedersuiker.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 489x

Jouw laatst bekeken recepten