Braziliaanse Coupe

Ingrediënten

  • -1 klein blikje ananas
  • -4 glasjes witte rum
  • -50 g gesneden amandelen
  • -20 g boter
  • -300 g chocoladeijs
  • -1/4 l slagroom

Bereidingswijze

-laat de ananas uitlekken en vang het vocht op -overgiet de stukjes ananas met de rum en laat 20 min intrekken-bak de amandelschijfjes in de hete boter goudgeel en laat afkoelen -snij het chocoladeijs in blokken -om en om met de uitgelekte ananas over 4 coupes verdelen -het rum/ananassap erover gieten -slagroom stijfslaan en verdelen over de coupes (met een spuit) -garneer met de gebakken amandelschijfjes

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha