Broodtaart met rode wijn

Ingrediënten


Bereidingswijze

-verkruimel het brood en rooster het even in een pan met antikleeflaag (voortdurend roeren) -scheid 2 eieren en klop het eigeel met 2 hele eieren en de suiker tot schuim -voeg de amandelen en de rozijnen bij het brood +(eventueel 50 g gekonfijt fruit)-beleg de vorm met bakpapier en vet de rand in -klop de eiwitten stijf en schep ze door het eigeelmengsel -vul de vorm met het deeg en zet 40 min in de oven van 200?C (de heteluchtoven 170?C) -haal de taart uit de vorm -los de suiker op in de iets verwarmde wijn en bedruppel het gebak met de wijn -verwarm de confituur en smeer die over het gebak -roer de poedersuiker met wat water tot een papje en smeer dit glazuur over het gebak

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 484x

Jouw laatst bekeken recepten