Brusselse wafels met aardbeien en slagroom

Ingrediënten


Bereidingswijze

Boven een kommetje gist verkruimelen. Melk erdoor roeren en gist laten oplossen. In een andere kom bloem en zout door elkaar mengen. Eieren en gistmelk erdoor roeren tot glad beslag. Boter smelten en erdoor roeren. Beslag afgedekt op een warme plaats 1 uur laten rijzen.Wafelijzer invetten en voorverwarmen. Van beslag 8 wafels bakken. Wafels op een taartrooster laten afkoelen. Aardbeien wassen en kroontjes verwijderen. Slagroom met suiker stijfkloppen en overdoen in een spuitzak met grove kartelmond. Op 4 bordjes 1 wafel leggen. Aardbeien erover verdelen. Slagroom erop spuiten. Andere 4 wafels erop leggen. Bestrooien met poedersuiker.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 749x