Cake met kersen

Ingrediënten

  • *200 g boter
  • *1? kopje suiker
  • *4 eieren
  • *2 kopjes bloem
  • *? kopje melk
  • *1 kopje fijngesneden ingemaakte kersen
  • *2 zakjes vanille
  • *1 theelepeltje bakpoeder

Bereidingswijze

Breng de boter op kamertemperatuur en dan met de mixer opkloppen. Doorgaan met mixen en een voor een de suiker, eieren, vanille, bakpoeder en melk toevoegen. Dan beetje bij beetje de bloem en de kersen toevoegen. Een cakevorm met boter invetten, er wat bloem in strooien en het mengsel erin gieten. De vorm mag maar voor ? vol zijn, anders komt het er tijdens het bakken overheen. In een niet te warme oven met alleen onderwarmte 20 minuten bakken tot de cake goudbruin is, 35-40 minuten met onder- en bovenwarmte. Als de cake is afgekoeld, uit de vorm halen en als u wilt kunt u hem nog versieren met kersen en slagroom.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha