Canadese appel karamel

Ingrediënten


Bereidingswijze

-pers de citroen uit -snij de appelen doormidden en verwijder het klokhuis en overgiet met citroensap -beboter een vuurvaste schaal -leg de appelhelften hierin met de bolle kant naar beneden -leg de walnoten even in kokend water, spoel ze af onder de koude kraan en laat ze uitlekken, haal de velletjes eraf en hak ze grof-kneed in een kommetje 80 g van de bruine suiker met de boter, de bloem en een snufje zout en de walnoten -verdeel dit over de appelhelften -strooi de rest van de suiker er nog overheen -schuif de schotel in de hete oven van 175?C en bak 20 minuten

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

5 1

Reacties op dit recept

kipkiokipojbgjhyg

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1113x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten