Canadese banana cream layer cake

Ingrediënten

  • *

Bereidingswijze

Vet 2 vormen met doorsnee van 20 cm in. Zeef 200 g bloem met 1? theelepel bakpoeder, ? theelepel zuiveringszout en ? theelepel zout. Vermeng 125 g zachte boter en 150 g suiker, meng dit met 2 losgeklopte eieren en wat vanille (of essence). Meng in een andere kom ? dl melk en ? dl water, voeg om beurten wat melk en wat bloemmengsel bij de botermassa, begin en eindig met bloem. Deel het beslag, meng een deel met 25 g cacao. Bak apart 20 minuten op 180?. Laat 10 minuten afkoelen. Glazuur: meng 3 dl room, 35 g poedersuiker en wat vanille (of essence) en meng 2/3 deel hiervan met ? fijngeprakte banaan. Strijk dit over de chocoladetaart. Leg hierop 1 banaan in plakjes en doe de andere taart hierop. Bestrijk dit met de rest van het roommengsel en garneer met banaan. Laat een uur koelen in de koelkast.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1045x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten