Cappuccino-parfait

Ingrediënten

  • 6 eidooiers * 140 gr. suiker * 2 zakjes cappuccinopoeder (Nescafe of Douwe Egberts) * 2
  • 5 dl. slagroom * mokkaboontjes

Bereidingswijze

Eidooiers met suiker schuimig kloppen. Cappuccinopoeder oplossen in 2,5 dl. kokend water. Al roerend bij dooiers schenken en op laag vuur in 2 min. dik laten worden (niet laten koken). Creme laten afkoelen. Slagroom stijfkloppen en met afgekoelde creme mengen. In rijstrand laten glijden en gladstrijken. In diepvries in 4 uur laten opstijven. Parfait in plakken serveren, gegarneerd met mokkaboontjes.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 578x

Jouw laatst bekeken recepten