caramel-ijstaart

Ingrediënten

  • 1 literbak ijs
  • caramel (liefst van Hartog)
  • 1/2 cake
  • pakje kletskoppen
  • 150 gram toffifee`s
  • 1/4 liter slagroom

Bereidingswijze

Eerst de taart maken, en 10 min. voor opdienen de saus maken.laat het ijs afkoelen tot het smeuig is.Snij de cake in plakken en bedek de bodem met de plakken.Breek 8 kletskoppen in stukjes, en roer ze door het ijs, en schep dit in de springvorm op de cake. Bovenkant gladstrijken Springvorm in de vriezer en laten bevriezen. De toffifee`s in het pannetje laten smelten en de slagroom erdoorheeen roeren(niet op het gas, maar au bain marie), tot een glad sausje. De ijstaart uit de vriezer, en in punten snijden.Op een schotel zetten, en de warme saus er overheen schenken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha