Cerises flambees

Ingrediënten

  • 1 pot kersen zonder pit (720 gr.) * 75 gr. suiker * 1 dl. rode wijn * 2 eetl. rode-bessengelei * 2 eetl. kirsch

Bereidingswijze

In zeef kersen laten uitlekken. In pan met dikke bodem op zacht vuur suiker lichtbruin laten kleuren. Wijn toevoegen. Aan de kook brengen. Al roerende suiker oplossen. Op hoog vuur saus laten inkoken tot hij stroperig wordt. Bessengelei en kersen erdoor roeren. Nog 2 min. verhitten. Afzuigkap uitzetten tijdens flamberen. Kirsch toevoegen. Kersen aansteken. Over 4 bordjes verdelen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 533x

Jouw laatst bekeken recepten