Cheesecake met bosbessen en munt

Ingrediënten


Bereidingswijze

Voorbereiden kan 1 dag van tevoren, begin de ochtend van tevoren. Verwarm de oven voor op 185?C. Maal de cruesli in de keukenmachine tot fijner gruis en meng met de suiker, 1 tl van de citroenschil en vervolgens met de boter. Verdeel het crueslimengsel over de vormpjes en druk met de bolle kant van een lepel goed aan, zodat de bodems mooi glad bedekt zijn met het crueslimengsel. Bak de bodems in het midden van de oven op een rooster in ? 10 min. stevig. Meng de yoghurt met de maizena, roomkaas en vanillesuiker. Klop de eieren met de suiker, de rest van de citroenschil en het citroensap en meng het met het roomkaasmengsel. Vul de quichevormpjes met het roomkaasmengsel en bak ze in het midden van de oven in ? 30 min. stevig. Laat de cheesecakes afkoelen en bewaar ze afgedekt met plasticfolie tot gebruik.begin ? 15 min. van tevoren. Maak de bosbessen schoon en laat goed uitlekken. Verdeel de bosbessen over de taartjes en serveer ze. Garneer met een blaadje mint.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha