Chinees zoet nagerecht

Ingrediënten


Bereidingswijze

Laat de linzen een nacht weken. Kook de linzen gaar en maak er een prakje van voeg er wat zout aan toe. Maak deeg door toevoeging van water aan het rijstemeel. Hak de pinda's in kleine stukjes.Maak kleine ronde balletjes van de rijstemeel en druk het balletje plat, vul het met wat linzenpasta en maak het balletje weer dicht. Gooi elk balletje zodra het klaar is in een pannetje met kokend water. Als de linzenprak op is kan je nog wat balletjes van de rijstedeeg maken zonder vulling, maak ze dan zo klein mogelijk. Zodra alle balletjes boven komen drijven doe je een plak palmsuiker in het water om het zoet te maken, voeg zoveel palmsuiker toe als je zelf wilt, maar het hoort eigenlijk heel erg zoet te zijn, dus vrij bruin.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 784x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten