chocolade hazelnoot koekjes

Ingrediënten


Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 175 graden. Hak hazelnoten en chocolade niet al te fijn.Meng in ee kom de meel, suiker, vanillesuiker, hazelnoten, chocolade en wat zout. Breek de eieren erbover en kneed met koele hand. Deel het deeg in 2 stukken en kneed tot staaf tot circa 1 1/2 cm dik. Leg op bakplaat en bak in 30 minuten goudbruin. Neem uit de oven en snijd met scherp kartelmes in 1 cm dikke plakjes leg op bakplaat en bak nog circa 8 minuten droog in de oven. Laat op rooster afkoelen. Koekjes zijn circa 3 weken houdbaar.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 705x

Jouw laatst bekeken recepten