Chocolade koekjes
Ingrediënten
- 50 gr bittere chocolade ( puur )
- 150 gr melkchocolade
- 125 gr zachte boter
- 250 gr bruine basterdsuiker
- 2 eieren
- 250 gr zelfrijzend bakmeel
- 50 gr cacaopoeder
- boter om in te vetten
Bereidingswijze
Verwarm de oven vast voor op 180 ?C
Smelt de pure chocolade au bain-marie. ( het kan ook in de magnetron )
Klop de boter met de basterdsuiker zacht op.
Roer de gesmolten chocolade erdoor.
Voeg een voor een de eieren toe.
Zeef het meel en cacao erboven uit en spatel het er voorzichtig door.
Voeg de in stukjes gesneden melkchocolade toe en roer ze er zachtjes door.
Vet de bakplaat licht in met wat boter.
Maak met twee theelepels kleine bergjes beslag.
Hou wat ruimte tussen de bergjes.
Bak de koekjes in het midden van de oven in zo'n 15 minuten af.
Laat de koekjes afkoelen op een rooster.
EET U SMAKELIJK
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 828x