Chocolade mousse met abrikozensalsa

Ingrediënten

  • 100 g gewelde abrikozen (bakje a 200 g) ? 1 1/2 dl vruchtendrank abrikoos/-sinaasappel (pak a 1 liter) ? 1 vanillestokje ? 2 eetlepels oranje marmelade ? 1 beker chocolademousse (500 ml) ? 12 Chonelly biscuits walnoot-butterscotch (pak a 150 g)

Bereidingswijze

Abrikozen in dunne reepjes snijden. In steelpan vruchtendrank met abrikozen en vanillestokje aan de kook brengen. Sap ca. 15 minuten laten inkoken. Vanillestokje uit pan nemen, abrikozen afgieten. Vanillestokje in lengte opensnijden, met punt van mes merg eruit schrapen. Marmelade en vanillemerg door abrikozen roeren. Abrikozensalsa laten afkoelen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha