Chocolade mousse met sinaasappelcompote

Ingrediënten

  • ? 2 handsinaasappels (bijv. navelsinaasappels) ? 1 perssinaasappel ? 2 eetlepels suiker ? 2 eetlepels sinaasappellikeur (slijter) ? 2 bakken chocolademousse (a 500 ml)

Bereidingswijze

Handsinaasappels dik schillen, partjes tussen de vliezen uit snijden. Perssinaasappel schoonboenen, schil fijn raspen. Sinaasappel uitpersen.In pannetje partjes samen met sinaasappelsap, suiker en eventueel sinaasappellikeur zachtjes aan de kook brengen. Vuur lager zetten en ca. 10 minuten laten sudderen tot mengsel stroperig is. Regelmatig doorroeren. Sinaasappelcompote laten afkoelen

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha