chocolade mousse taart

Ingrediënten


Bereidingswijze

-de eieren splitsen, -gelatine oplossen in half glas kokend water en af laten koelen, -chocolade smelten.-de eiwitten kloppen tot vast schuim met de helft van de suiker. -in een andere schaal het eigeel met de boter en de andere helft suiker kloppen. -de chocolade door eigeelmengsel spatelen. -het opgeklopte eiwit voorzichtig erdoor spatelen. -een kwart van beslag mengen met paneermeel en in een bakvorm doen (ca. 20 - 30 cm. ovaal)en in het midden van de oven op de middelste stand ongeveer 10 minuten bakken. -intussen het andere gedeelte met gelatine mengen. -dit mengsel op de gebakken koek verdelen. -in de koelkast zetten om op te stijven. -voor garnering slagroom erop.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha