Chocolade Taart

Ingrediënten


Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 180 graden. Klein bakblik invetten. En maatje kleiner dan de standaard. Bloem kun je ook vervangen door zelfrijzend bakmeel, dan wordt het iets luchtiger. Choco en boter in stukken breken/ snijden en au bain marie smelten. Klop de eieren en de vanille schuimig in een aparte schaal. Zeef in een andere schaal bloem, voeg hier aan het zout toe. Als het chocomengsel glad gesmolten is, haal je het van het vuur en laat je het even afkoelen. Klop er vervolgens met een garde de suiker en eieren door en spatel vervolgens voorzichtig de bloem er door. Giet de helft van het mengsel in het bakblik en plaats 20 minuten in de oven. Haal er weer uit en strooi de overgebleven stukje chocolade er op. Giet nu het restant erover en plaats in de oven. Ongeveer 40 - 45 minuten. Mag lekker klef zijn.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha