Chocoladegebakjes met rode biet
Ingrediënten
Bereidingswijze
Vet 6 metalen vormpjes van 2 deciliter in met boter.Verwarm de oven voor op 200 graden.
Doe de chocolade, boter en likeur in een pannetje en laat smelten op een laag vuurtje.
Roer intussen de eieren schuimig met de suiker.Voeg de chocolade toe en zeef de bloem
erover.Spatel beiden voorzichtig door het beslag.Hak de noten grof en snij de bieten
in blokjes.Voeg beiden toe aan het beslag en giet het beslag in de vormpjes.Zet ze
15 minuten in de oven.Maak intussen de gekonfijte bietjes:snij de bieten in blokjes en doe ze in een pan
met de suiker.Bak op hoog vuur tot de suiker smelt en voeg dan 1 deciliter water toe.
Draai het vuur lager en laat sudderen tot het water verdampt is en de bietjes glazig zijn.
Haal de gebakjes uit de oven en laat ze afkoelen in de vorm.
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 705x