Chocolade-kersen-ijscoupe

Ingrediënten


Bereidingswijze

Giet de kersen af en vang het sap op. Rooster de geschaafde amandelen in een droge hete koekenpan goudbruin. Verwarm voor de chocoladesaus de basterdsuiker met het water. Roer tot de suiker is opgelost. Meng de in stukjes gebroken chocolade er in gedeelten door. Wacht steeds tot de chocolade gesmolten is voordat u er nieuwe bij doet. Roer de boter er in klontjes door. Laat de saus niet koken. Meng er 2 eetlepels kersensap door. Houd de saus lauwwarm tot gebruik.Vul 4 hoge coupes of glazen met afwisselend bolletjes ijs en kersen. Giet er vlak voor het serveren een beetje lauwwarme chocoladesaus over en bestrooi met amandelen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 572x

Jouw laatst bekeken recepten