Chocolade-mokkamousse

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 100 gr. bittere chocolade
  • 1 eetl. instantkoffie
  • 2 eetl. sinaasappellikeur
  • 4 eetl. room
  • sinaasappelrasp

Bereidingswijze

De eieren splitsen. De eiwitten stijfslaan. De chocolade au-bain-marie (of in de magnetron) laten smelten. De instantkoffie door de sinaasappellikeur roeren en dit weer door de eidooiers roeren. Het dooiermengsel door de gesmolten, hete chocolade roeren en de eiwitten hierdoor spatelen. De chocolademousse (m.b.v. een spuitzak) over 4 coupes verdelen en min. 4 uur in de koelkast wegzetten.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

4 1

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha