CHOCOLADEMOUSSE MET IJS EN SINAASAPPEL

Ingrediënten

  • 2 sinaasappels
  • 4 bolletjes vanilleijs
  • 8 kletskoppen
  • 1 pak passie voor chocolade melk/puur met caramelsaus (2 x 150ml
  • Mona)
  • 1 spuitbus slagroom
  • 1/2 el cacao

Bereidingswijze

Sinaasappels dik schillen en partjes tussen de vruchtvliezen uitsnijden. Partjes in waaiervorm aan kant op 4 grote borden leggen. Van vanilleijs en kletskoppen ijswafeltjes maken en op de borden leggen. Chocolademousse over de borden verdelen. Garneren met flinke toef slagroom. Cacao met behulp van zeefje over slagroom strooien.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 816x

Jouw laatst bekeken recepten