chocoladetaart (koud)

Ingrediënten

  • 300 gr margarine
  • 300 gr poedersuiker
  • 5 eieren
  • 1 tablet pure chocolade
  • 2 blikjes gecondenseerde room van nestle
  • 2 pakjes petit beure
  • 1 pak lange vingers.

Bereidingswijze

klop de margarine met de poedersuiker romig, klop er daarna een voor een de eieren door. Smelt de chocolade au bain marie, en klop er daarna de room door. Klop dit chocmengsel door het botermengsel. Beboter een springvorm en beleg de bodem met petitbeurekoekjes, snijd de langevinger in twee en bekleed de wand met deze halve lange vingers, schep de helft van de mousse in de vorm, leg nog een laag petitbeure en verdeel de rest van de mousse hierover. Zet minimaal 4 uur in de koelkast.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha