Clafoutis aux pommes

Ingrediënten


Bereidingswijze

Appels schillen en in dunne partjes snijden. In pan boter smelten. Partjes in 3 min. lichtbruin bakken. Van vuur af toevoegen: Calvados, suiker en kaneel. Appel-partjes in vocht 30 min. laten marineren. Oven voorverwarmen op 175 C. Vierkante ovenschaal (20 x 20 cm.) invetten. Boven kom bloem zeven. Toevoegen: snufje zout, poedersuiker en eieren. Met mixer tot dik beslag kloppen. Marinade-vocht met melk aanvullen tot 2 dl. Door beslag roeren. Beslag in ovenschaal schenken. Appelpartjes erin rangschikken. In midden van oven clafoutis in 45 min. gaar en goudbruin bakken. Iets laten afkoelen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha