Clafoutis De Pommes

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schil de appels en snijd ze in schijfjes. Bak ze in de boter goudbruin. Draai het vuur uit. Schenk de Calvados erover en strooi de kaneel en suiker erover. Laat dit afkoelen. Boen de citroen schoon en raap de schil fijn af. Klop van de bloem, suiker, eieren, melk, citroenschil en een snufje zout een glad beslag. Schenk een dunne laag beslag in een ingevette ovenschaal en laat dit in een voorverwarmde oven (170 ?C) stollen. Verdeel de schijfjes appel dakpansgewijs over de bodem en schenk de rest van het beslag erover Zet de clafoutis nog 60 minuten terug in de oven tot hij goudbruin en gaar is. Bestrooi de clafoutis met poedersuiker en serveer hem warm.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 778x

Jouw laatst bekeken recepten