Clementinetiramisu

Ingrediënten

  • 6 clementines
  • 2 el mandarijnen- of sinaasappellikeur (Gall & Gall)
  • 1 pak cantuccini (Italiaanse amandelkoekjes
  • 175 g. Sapori)
  • 500 g vanillekwark
  • 1 el cacaopoeder

Bereidingswijze

4 clementines pellen en in partjes verdelen. Andere 2 clementines uitpersen. Likeur door sap roeren. Amandelkoekjes een voor een in clementinesap dopen. Helft van koekjes op bodem van vier hoge, wijde glazen leggen. Rest van de clementinesap erover sprenkelen.Helft van clementinepartjes op koekjes leggen en helft van vanillekwark erover verdelen. Hierop weer laag koekjes en laag clementinepartjes laggen. Afdekken met rest van vanillekwark. In koelkast minstens 1 uur op smaak laten komen.Glazen kort voor serveren uit koelkast nemen en (met behulp van zeefje) bestuiven met cacaopoeder.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 524x

Jouw laatst bekeken recepten