Cocoa Rica (koffiedessert)

Ingrediënten


Bereidingswijze

Los 12 blaadjes gelatine op au bain marie in een kom met 4 lepels water, haal van het vuur en roer er 25 g suiker, 1 dl zwarte sterke Italiaanse koffie en ½ dl koffielikeur door als de gelatine wat dik wordt. Klop 3 dl slagroom lichtjes en roer beetje bij beetje door het koffiemengsel, klop tot de crème stijf wordt. Verdeel over 6 glazen en zet 2-3 uur in de koelkast. Garneer met versuikerde viooltjes of suikergoedviooltjes.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 931x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten