Creatie van ananas met sesam-galettes

Ingrediënten


Bereidingswijze

Sesam-galettes: Suiker met 1 eetlepel water in pan met dikke bodem lichtbruin karamelliseren. Sesamzaad erdoor roeren. Mengsel op vel bakpapier scheppen en direct afdekken met bakpapier. Met deegrol dun uitrollen. Papier aan beide zijden verwijderen en sesam-galettes hard laten worden. In stukken breken. Ananas schillen. 4 dikke plakken van ? 1 1/2 cm eraf schijden. Kern verwijderen. Rest ananas met suiker en wijn pureren in keukenmachine of in bakje staafmixer. Ananasmengsel zeven.Ananasplakken in boter om en om bakken. Gezeefde ananassap er aan toe voegen en ? 5 minuten laten koken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha