Custard & Crumbs

Ingrediënten

  • Voor de custard:
  • * 25 g Koopmans Custard
  • * 25 ml melk
  • * 125 ml slagroom
  • * 25 g suiker Voor de vulling:
  • * 1 lichtzure appel
  • * 4 tl suiker
  • * snufje kaneelVoor de boterkruimels:
  • * 25 g stevige boter
  • * 100 g Koopmans Mix voor Appelkruimeltaart
  • * 1 el melk

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor:elektrische oven: 200?Cheteluchtoven: 180?C gasoven: stand 4-5Plaats een rooster boven het midden van de oven en verwarm de oven voor. De boterkruimels: Snijd de stevige boter in stukjes en doe deze in een kom. ? Meng de Mix voor Appelkruimeltaart voorzichtig door de boter zodat er kruimels ontstaan. ? Voeg als laatste de melk toe (let op dat er geen samenhangend deeg gevormd wordt). De custard: Bereid de custard volgens de aanwijzingen op de verpakking met aangegeven ingredienten. De vulling: Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in kleine stukjes. ? Meng de appel met de suiker en de kaneel en leg ze in de vuurvaste schaaltjes. ? Giet hier de warme custard overheen en bestrooi deze rijkelijk met de boterkruimels. ? Plaats de schaaltjes in de oven en bak de Custard & Crumbs in ca. 25 minuten gaar en goudbruin.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 510x

Jouw laatst bekeken recepten