Custard met Eieren
Ingrediënten
- 250ml melk
- 3 eieren
- 1 afgestreken eetl maizena
- 2 afgestreken eetl basterdsuiker
- 1 a 2 zakjes vanillesuiker
- 2 volle eetl creme fraiche
Bereidingswijze
Zet de melk op met de vanillesuiker of het merg uit een vanille stokje. Roer de eieren schuimig los met de suiker. Roer de maizena los met een paar eetl melk. Als de melk kookt de maizenapap erdoor roeren en even roerend laten pruttelen. Roer een beetje hete vla door de eiermassa. Roer dan de eiermassa door de pruttelende vla en haal hem gelijk van de het vuur. Blijf kloppen tot de saus iets afgekoeld is en roer er dan de creme fraiche door.
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 599x