Dessertrijst met kokos en abrikozen, in bananenblad

Ingrediënten


Bereidingswijze

Breng de rijst met de kokosmelk, de melk en de vanillesuiker aan de kook en laat de rijst in ± 20 minuten zachtjes tot een dikke droge massa; roer regelmatig. Roer de bruine suiker erdoor (houd 4 eetlepels achter). Schep op het midden van elk bananenblad 1/4 deel van de rijst, leg er 3 abrikozen op en strooi er 1 eetlepel suiker over. Vouw het blad tot een pakketje dicht en prik het met een cocktailprikker dicht. Leg de pakjes ± 10 minuten op de hete barbecue. Serveer ze warm met plakjes mango en een bolletje vanille-ijs.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 488x