Dessertrijst met kokos en abrikozen

Ingrediënten


Bereidingswijze

Rijst met kokosmelk, melk en vanillesuiker aan de kook brengen. Rijst in 20 min. zachtjes koken tot dikke droge massa, regelmatig roeren. Bruine suiker (4 eetl. achterhouden) erdoor roeren. Op midden van elk bananenblad 1/4 deel van rijst scheppen, 3 abrikozen erop leggen en 1 eetl. suiker erover strooien. Blad tot pakketje dichtvouwen, dichtprikken met cocktailprikker. Pakjes 10 min. op hete barbecue leggen. Warm serveren met plakjes mango en een bolletje vanille-ijs.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 477x

Jouw laatst bekeken recepten