E lmali Yoghurt

Ingrediënten


Bereidingswijze

De appels schillen, het klokhuis verwijderen, ze in kleine blokjes snijden en met citroensap besprenkelen.De suiker en de boter in een pan doen en laten karameliseren. Blussen met water en de karamel loskoken. De stukjes appel toevoegen en op een matig vuur 6 tot 8 minuten laten stoven. Vervolgens de rozijnen, de pijnboompitten en de amandelen erdoor roeren, van het vuur halen en laten afkoelen. Het appelmengsel en de yoghurt mengen en er vanillesuiker en suiker naar smaak aan toevoegen. De appelyoghurt in een schaal doen en opdienen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 973x

Jouw laatst bekeken recepten