Engelse fruitcrumble

Ingrediënten

  • 1 groot blik abrikozen
  • 200 gr bloem
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 100 gr boter
  • 100 gr suiker

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 190°C. Laat de abrikozen uitlekken en leg de helften in een lage ovenschaal. Schep het bakpoeder door de bloem. Meng de bloem en de boter met een houten lepel tot een kruimelig mengsel. Meng er met een mes de suiker door (als dit met een lepel gebeurt, worden de kruimels kapot gedrukt en worden één geheel). Verdeel de kruimels over het fruit en druk ze licht aan. Zet de schaal ± 30 minuten in een voorverwarmde oven tot de kruimels mooi bruin van kleur zijn. Serveer het warm en geef er desgewenst half opgeklopte slagroom bij.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 715x

Jouw laatst bekeken recepten