Enveloppe gevuld met lychees met gember met papaja

Ingrediënten

  • 40 gr. lychees1 bolletje gekonfijte gember50 gr. fijn tafelsuiker1 vanillestokje (merg)25 ml. citroensap4 loempiavelletjes1 eiwityoghurt250 gr. papajavruchtvlees50 gr. fijne tafelsuiker30 ml Drambuie

Bereidingswijze

Pel en ontpit de lychees en snijd ze in fijne blokjes. Snijd het gemberbolletje fijn. Doe de suiker in een pan met het vanillemerg, de gember en het citroensap. Doe de lychees erbij en kook dit in tot een stroperige ragout; laat deze afkoelen.Verwarm de oven voor op 180 gr. c.Vul de loempiavelletjes met lycheeragout, bestrijk de randen met eiwit, vouw ze tot enveloppes en druk deze stevig dicht. Bak ze op een bakplaat in de oven in circa 15 minuten goudbruin.Pureer voor de papajasaus de papaja en roer de suiker en de Drambuie erdoor.Verdeel de saus op vier verwarmde borden en leg er een gevulde enveloppe in. Garneer de saus met druppeltjes yoghurt.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha