Espresso zabaglione

Ingrediënten


Bereidingswijze

Klop de eieren los in een pannetje. Voeg de suiker, amaretto en koffie toe. Zet de pan op een lage warmtebron en begin met rustig kloppen en roeren. Neem daarbij steeds de hele bodem van de pan en blijf kloppen en roeren tot het mengsel gaat binden. Het moet de dikte van vla krijgen. Zorg dat je een bak koud water hebt staan en zet de pan daar dan in. Blijf nog even doorkloppen, want de panbodem is nog heet. Durf je het zo niet aan doe het dan au-bain-marie. Maar ik kan je verzekeren dat het zo lukt. Mocht het mengsel toch iets gaan schiften zet dan even de staafmixer erin!Vul kommetjes 3/4 met de abaglione. Doe overal een klein bolletje vanille-ijs in en garneer met chocoladesticks en eventueel cantuccini.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 555x

Jouw laatst bekeken recepten