Exotische rijsttaart

Ingrediënten


Bereidingswijze

1. Kneed een deeg van in blokjes gesneden boter, bloem, suiker, ei, zout en citroenrasp. Leg het deeg tot gebruikt in folie verpakt in de koelkast. 2. Verwarm de oven voor op 200?C (heteluchtoven 180?C). Verwarm de kokosmelk en los de boter erin op. Roer de eieren los met de suiker. Meng in een kom de rijst met kokosmelk en eimengsel. 3. Rol het deeg met een deegroller uit tot een lap en beleg een ingevette taartvorm met het deeg. Schep het rijstmengsel erin en bak de taart 30-40 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de taart afkoelen. 4. Klop de slagroom met de suiker lobbig. Maak het fruit schoon en snijd het in parten. Verdeel de room over de bovenkant van de taart en steek het fruit erin.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 548x

Jouw laatst bekeken recepten