Feestijsjes met koekjes, chocolade en nootjes
Ingrediënten
- 3 bokkepootjes -
- 1/2 bak Hertog roomijs
- noten duo a 875 ml -
- 3 eetlepels amandelschaafsel -
- 100 ml slagroom -
- 4 eetlepels chocolade dessertsaus
Bereidingswijze
Breek de bokkepootjes in stukjes. Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan mooi lichtbruin en laat ze afkoelen.
Laat het ijs in de koelkast iets zachter worden, maar niet helemaal smelten. Klop de slagroom stijf.
Verdeel de helft van het roomijs over 4 glazen. Verdeel de helft van de koekjes en de slagroom erover. Herhaal deze lagen.
Schenk er chocoladesaus over en garneer met het amandelschaafsel. Serveer met een lange lepel.
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 784x